9 maart 2016

Projecten

Narrowcasting projecten – van een enkel display tot meer dan 300 vestigingen

 

Vreugdenhil Diaryfoods

Vreugdenhil Diary Foods, fabrikant van Melkpoeder, maakt op verschillende locaties in Nederland gebruik van M2Cast systemen. Bijvoorbeeld binnen het nieuwe hoofdkantoor te Nijkerk, maar ook productielocaties in Gorinchem, Scharsterbrug en Barneveld. Afhankelijk van de locatie waar de M2Cast systemen geïnstalleerd zijn, richten zich deze op bezoekers of medewerkers. Voorbeelden van informatie die wordt weergegeven zijn corporate nieuws, vacatures en vertrektijden openbaar vervoer.

Vreugdenhil Diary Foods

M2Cast systeem entree Vreugdenhil Diary Foods te Nijkerk

ASR Verzekeringen Utrecht

ASR maakt gebruik van meerdere M2Cast systemen op het hoofdkantoor te Utrecht. De schermen geven informatie weer voor bezoekers en medewerkers, waaronder actueel nieuws, informatie m.b.t.. het gebouwbeheersysteem en vertrektijden van het openbaar vervoer.

ASR Verzekeringen

Bedrijfsrestaurant ASR Verzekeringen te Utrecht

Het Gelders Archief Arnhem

Het Gelders Archief, gevestigd in Arnhem, beheerd historische archieven en collecties. Het Gelders Archief heeft een tweetal M2Cast systemen. Eén hiervan, te vinden in het studiecentrum maakt gebruik van een database koppeling. d.m.v. deze koppeling wordt grafisch weergeven wanneer een opgevraagd archiefstuk door bezoekers klaar ligt ter inzage. Bezoekers kunnen deze stukken ophalen bij de betreffende balie onder het scherm. Het 2e scherm staat op een trolley bij de entree van het Gelder Archief, met algemene welkomstinformatie en nieuws zoals de sleutel voor wifi verbinding op mobiele apparaten.

Gelders Archief Arnhem

Entree Gelders Archief te Arnhem

Rabobank Noord en West Twente

De Rabobank Noord en West Twente maakt gebruik van M2Cast op verschillende locaties in de regio Almelo. Deze zijn met name gericht op klanten en voorzien van informatie met nieuwsberichten, speciale acties en social media koppelingen.

Rabobank Noord en West Twente

Bankhal Rabobank Noord en West Twente