8 april 2016

Corporate

Uw bezoeker informeren terwijl u de wachttijd verzacht?

Of het nu gaat om medewerkers of bezoekers, wachttijden verzachten speelt altijd een rol. In de wachtruimte of in de kantine bijvoorbeeld. Deze tijd benutten door mensen te voeden met commerciële boodschappen of informatie? Inspiratie en mededelingen voor het personeel? Digital signage biedt altijd een oplossing. Zo wordt informeren efficiënter en laagdrempeliger, en is iedereen eenvoudig up-to-date van de actualiteiten die voor hen relevant zijn. U bespaart tijd, energie en papier. De 6 voordelen van Digital Signage in een corporate omgeving:

 

1. Betere communicatie

Door productie/sales dashboards en management beslissingen te delen motiveert u ook uw werknemers. Het helpt ook een betere werknemers loyaliteit te creëren door ze op de hoogte te stellen van aankomende evenementen en door erkenning van de prestaties. Of als er zich ooit een keer een noodgeval voordoet kan u met één klik op de knop een noodbericht versturen wat ook weer een bijdrage levert aan de veiligheid.

2. Verwelkom uw gasten

Als u klanten op bezoek krijgt kan u ze warm verwelkomen door een welkomst tekst te plaatsen op de schermen waardoor zij zich sneller thuis zullen voelen en u makkelijker een informele sfeer creëert.

3. Doelgroepsegmentatie

Om de impact van de boodschap maximaal te benutten kunt u uw personeel toestaan om specifieke schermen op andere locaties aan te passen. Hierdoor kunnen verschillende gebruikers of afdelingen binnen uw bedrijf de boodschap zo op maat maken voor de desbetreffende doelgroep.

vreugdenhil

4. Bewegwijzering

Bij veel grote bedrijfspanden zijn afdelingen verdeeld over verschillende verdiepingen en delen van het pand zelf. Mede dankzij Digital Signage kunnen klanten die bijvoorbeeld nog nooit in het gebouw zijn geweest gemakkelijk de weg vinden naar de juiste afdeling of persoon.

5. Wachttijd verzachten

Op het moment dat uw klanten even moeten wachten of uw klanten arriveren in de lobby kunt u de wachttijd verzachten of de aandacht trekken door bedrijfs- en product informatie te delen met uw klanten.

6. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Doordat u minder papier kwijt bent aan onder andere folders creëert u twee voordelen. Ten eerste levert u een bijdrage aan de verbetering van het milieu maar u bespaart ook op de kosten die u normaal zou uitgeven aan printpapier.

Meer informatie over narrowcasting op uw locatie? Neem contact op met onze narrowcasting specialisten.