13 april 2016

Dienstverlening

Volledige ontzorging bij narrowcasting

M2Cast verzorgt full service projectbegeleiding en trajectondersteuning tijdens de implementatie van Digital Signage binnen uw organisatie. Ongeacht het gekozen pakket of de toepassing. M2Cast onderhoudt hierin contact met verschillende vooraanstaande leveranciers en softwareontwikkelaars, dit om eindgebruikers te ontzorgen en om te fungeren als centraal aanspreekpunt tijdens het projectproces.

Content Creatie

Ook contentcreatie kan geheel worden verzorgd door M2Cast. De vormgevers die content ontwikkelen hebben uitgebreide kennis van de verschillende Digital Signage pakketten en ervaring met het maken van ontwerpen voor beeldschermcommunicatie. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken om het inschakelen van afzonderlijke ontwerpbureaus en weet u zeker dat de content geschikt is voor de door u gekozen toepassing. Het traject van contentcreatie gebeurt geheel in afstemming met onze klanten.

Content Beheer & Publicatie

U kunt het beheer van uw schermen ook (gedeeltelijk) uitbesteden door het up to date houden van content te laten uitvoeren door M2Cast. Hiervoor kunt u bestanden bij ons aanleveren of klaarzetten in de online omgeving van verschillende Digital Signage software pakketten.

Digital signage trainingen

De trainers van M2Cast hebben jarenlange ervaring over de wijze waarop Digital Signage optimaal kan worden ingezet, en kunnen gebruikers van het systeem hierin instrueren.

Installatie

Onze installatietechnici voorziet ieder Digital Signage project van een professionele installatie, zodat schermen op een correcte en veilige manier worden geïnstalleerd.

Remote support

Diverse M2Cast Digital Signage pakketten bevatten de mogelijkheid tot remote support. Dit houdt in dat u bij vragen terecht kunt bij onze supportmedewerkers, die in veel gevallen in de beheeromgeving op beeldscherm mee te kijken door een scherm op afstand over te nemen. Hierdoor worden storingen snel opgelost, en bespaart u tijd en kosten. Indien een storing niet op afstand op te lossen valt, wordt een afspraak ingepland zodat een servicetechnicus de storing nader komt onderzoeken op locatie.